Khimki - Barça Lassa: Visita a Moscou per tancar el 2017 europeu

Khimki - Barça Lassa: Visita a Moscou per tancar el 2017 europeu

Els de Sito Alonso disputen l’última jornada de la primera volta de l’Eurolliga a la pista del Khimki rus (18h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa tanca aquest divendres, a les 18 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, la primera volta de l’Eurolliga. Els de Sito Alonso volen sumar la cinquena victòria de la Lliga Regular per seguir mirant cap a les posicions de Play-off. El rival, el Khimki de l’extrenador Georgios Bartzokas, ocupa actualment la vuitena posició amb un balanç de 8-6.

El rival

El Khimki compta amb un gran equip que combina jugadors nord-americans amb jugadors locals de gran nivell. El seu màxim anotador és Alexey Shved, amb 21, 4 punts per partit, seguit per James Anderson (11,8), Anthony Gill (10,2) i Malcom Thomas (6,9 punts i 5,3 rebots). A més, no cal oblidar jugadors com Stefan Markovic, Charles Jenkins, Honeycutt, Monia, Vyaltsev, Zubkov i l’exblaugrana Todorovic. A la seva pista el Khimki té un balanç de sis victòries i tan sols una derrota.

El Barça

Arriba a la cita amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria després d’haver encadenat cinc derrotes seguides a Europa. Els blaugranes, que necessiten el triomf per seguir sumant victòries i mirar cap a les vuit primeres posicions, saben que per vèncer a Moscou hauran d’estar concentrats els 40 minuts. 

Les declaracions

Sito Alonso

“És difícil aturar Shved, està fent uns números increïbles. El més important no és reduir el número de punts, sinó baixar-li percentatges, que intenti forçar situacions no beneficioses per a l’equip i no obsessionar-se. També intentar castigar-lo en defensa”.

“Durant l’inici de l’Eurolliga el Khimki va ser un dels equips revelació de la competició. A banda d’un gran anotador, tenen molta capacitat física per jugar per sobre de la cistella, ho fan de manera excel·lent”.

Víctor Claver

“Després de les últimes dues derrotes hem tingut dos dies per poder desconnectar i estar amb la família i hem pogut preparat els dos últims partits de l’any amb moltes ganes”

“Una final? Hem arribat a un punt en què tots els partits són finals, necessitem la victòria i és importantíssim guanyar fora de casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut