Barça Lassa B – CBC Valladolid: Cauen amb orgull (75-84)

Barça Lassa B – CBC Valladolid: Cauen amb orgull (75-84)

El filial blaugrana tanca el 2017 amb una derrota a la Ciutat Esportiva en un partit que havia dominat fins al descans

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres a la Ciutat Esportiva contra el Carramimbre CBC Valladolid per 75-84. El matx, molt igualat fins al descans, s’ha començat a trencar en el tercer quart contra l’equip castellà ha fet un parcial de 14-29. Els d’Alfred Julbe han intentat tornar al partit amb un bon últim quart, però els visitants no han perdonat i s’han endut la victòria en l’últim partit del 2017 del filial.

El matx ha començat amb un intercanvi de cistelles i amb el Barça B dominant el ritme del partit (21-20) i al descans, gràcies als punts de Font, Gerun i Martínez, han marxat al descans dominant per tres punts, 42-39, en un partit molt igualat.

En la represa, però, el Valladolid ha sortit molt endollat gràcies als punts de Gantt –que ha acabat amb 25 punts- i també la contundència interior de Kok i De la Fuente, que han fet mal a la zona i el tercer quart ha acabat amb un 56-68 en el marcador. En els últims deu minuts el filial ho ha intentat, s’ha situat a sis punts (67-73), però no ha pogut remuntar el partit i endur-se la victòria (75-84).

Cal destacar que Pavle Titic, base de l’any 2000, ha debutat amb el Barça Lassa B a la LEB Or i ha anotat sis punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut