Barça Lassa B – Unión Financiera BTO. Oviedo (71-86): Treballen fins al final

Barça Lassa B – Unión Financiera BTO. Oviedo (71-86): Treballen fins al final

Els joves blaugranes lluiten durant els 40 minuts però cauen davant un experimentat Oviedo

Partit jugat diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els dos equips cercaven un triomf important pels seus interessos. Els blaugranes per sortir de la part baixa de la taula i els asturians per seguir l’estela dels equips de dalt de la classificació. Finalment la lògica es va imposar en un partit on el treball dels joves blaugranes ha estat constant

Domini visitant

El partit s’iniciava amb intensitat per part dels dos equips. Els blaugranes aprofitaven l’encert de Pol Figueras i el rebot ofensiu de Herun i Diagne per situar-se 16 a 13, a 3 minuts per a la fi del quart. Però els visitants van capgirar la tendència anotadora i van finalitzar el quart amb un 21 a 23, després d’un triple que aconseguia Kurucs, en el darrer segon.

L’inici del segon quart no ha estat positiu. En menys de tres minuts, l’Oviedo es distanciava per 10 punts (23-33) i obligava a Julbe a demanar temps mort per trencar la ratxa visitant. Però la consistència del joc ofensiu i defensiu dels visitants no deixa que els blaugranes es poguessin acostar en el marcador i el 29 a 46 regnava a dos minuts pel descans i amb un 35 a 49 s’arribava a la fi del segon quart.

Intensitat blaugrana

Equilibri en l’inici del tercer quart, on els blaugranes intentaven trencar el ritme visitant amb canvis defensius. Uns canvis que acostaven als joves de Julbe a 8 punts (51-59) quan restaven 3 minuts i mig. Els blaugranes es trobaven còmodes sobre la pista del pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva i finalitzaven el quart amb un desfavorable 55 a 64.

En el darrer quart el Barça Lassa B sortia endollat. Dos triples de Dedovic posaven el 61 a 67 en els dos primers minuts. Un parell de cistelles que es sortien de dins i el bon treball ofensiu d’Oviedo feien que la distància tornés a augmentar (63-74) a 4’30” per a la fi del partit. A més a més, Figueras sortia per lesió de la pista. Finalment l’experiència visitant els hi va servir per dominar el tram final i emportar-se el triomf per 71 a 86.

 

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Unión Financiera BTO. Oviedo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut