Taller de Cocreació per potenciar el paper de la dona en l’activitat del Club

Taller de Cocreació per potenciar el paper de la dona en l’activitat del Club

Esportistes femenines de l’entitat, la directiva Maria Teixidor i Sor Lucía Caram, entre les participants a una sessió de treball que ha reunit més de 60 sòcies blaugrana

Al llarg de la tarda d’aquest divendres 15 de desembre s’ha celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou un nou Taller de Cocreació destinat a les sòcies majors de 18 anys del FC Barcelona, impulsat pel Grup Edelmira Calvetó, que treballa per reivindicar i impulsar el paper de les sòcies en l’activitat del Club.

El taller ha comptat amb la presència de la directiva i presidenta del Grup Edelmira Calvetó, Maria Teixidor, així com amb la participació  de diferents dones esportistes del Club, com la portera de l’equip femení de futbol, Laura Ràfols; les atletes Anna Bové i Marta Galimany; l’entrenadora de bàsquet Anna Busquet; les jugadores d’hoquei herba Sandra Monje i Sandra Roura, integrant aquesta de l’equip “Mamis Culeres”, o Montse Gracia, presidenta de l’UNES FC Barcelona de bàsquet amb cadira de rodes, que han acompanyat les més de 60 sòcies que van respondre a la invitació que va fer el Club a les sòcies majors de 18 anys. També ha estat present Sor Lucia Caram, membre del Grup Edelmira Calvetó i patrona de la Fundació Barça.

Aquest ha estat el segon taller que s’ha efectuat per tractar temes específicament d’interès per a les dones, després del que es va celebrar el mes de març de l’any passat, amb l’objectiu d’efectuar una activitat participativa en la què les sòcies puguin aportar noves idees per enfortir la seva presència i vinculació al Club.

Participació i visibilitat

Amb la pregunta “Què pot fer el Barça per incrementar la participació i visibilitat de la dona?” que s’ha plantejat a l’inici de l’activitat del Taller de Cocreació, s’ha encoratjat les sòcies participants a debatre i buscar temàtiques que ajudin a trobar noves propostes i iniciatives.

Abans de l’inici de la sessió de treball, Maria Teixidor ha donat la benvinguda a les assistents i ha destacat que “les dones som el 51% de la població catalana i espanyola, i formem el 26% dels socis del Club, però encara som invisibles. Amb aquest taller volem interactuar entre nosaltres per recollir iniciatives i propostes que ens ajudin a saber què és el que voleu que faci el Club per a vosaltres. Cal escoltar la veu de les dones culers”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut