Rio Ourense Termal – Barça Lassa B (76-81): Victòria abans de Nadal

El segon equip del bàsquet blaugrana s’emporta un triomf treballat a Galícia

Els blaugranes visitaven la pista del darrer classificat de la LEB Oro. Després de caure a casa amb l’Oviedo els de Julbe cercaven una victòria a domicili en el darrer partit abans del Nadal. En un partit on han jugat dos grans quarts i han mantingut el cap fred a la recta final.

Domini blaugrana

El partit s’iniciava bé pels interessos blaugranes. Un parcial de inicial de 4 a 11 en els primers quatre minuts feia que Ourense demanés el seu primer temps mort. Tot i que els locals s’han acostat fins el 15 a 16,a 1’20” de la fi del quart, els blaugranes dominaven el quart per 17 a 21.

El Barça Lassa B tenia el control del partit, en el segon quart, i amb un triple de Koon es distanciaven (25-36) a menys de 4 minuts pels descans. La diferencia augmentava i els de Julbe marxaven al descans amb un 27 a 41 favorable.

Cap fred per guanyar

Els blaugranes mantenien el control en l’inici del tercer quart. Un triple de Font posava el 42 a 54 en el marcador a poc més de quatre minuts per jugar-se. En aquest moment es veia la millor versió dels locals que s’acostaven (55-59) a poc més d’un minut per a la fi del quart i aconseguien empatar a 60 per tancar el quart.

Tot restava obert en el darrer i definitiu quart. La igualtat era present a l’equador del quart, amb empat a 72, i s’obria un ‘darrer’ partit de cinc minuts per decidir el guanyador. El Barça Lassa B treballava amb canvis de defensa i a 3 minuts del final guanyava per 74 a 78.

A 22 segons del final, el Barça Lassa B guanyava per dos punts (76-78) i amb possessió de pilota. Dedovic encistellava de 3, a 12” del final, 76 a 81 i temps mort local per intentar remuntar. Una remuntada que no va ser possible i els blaugranes tornen a Barcelona amb el triomf.