Local

Barça Lassa - Unicaja Màlaga: Objectiu fer-se forts al Palau

Els blaugranes busquen el cinquè triomf del curs a Europa en un partit en què tots dos equips volen i necessiten la victòria

El Barça Lassa rep aquest dimecres, a les 21 hores i en directe per Movistar+ i Esport3, l’Unicaja de Màlaga al Palau en la que serà la 13à jornada de l’Eurolliga. Tant catalans com andalusos compten amb un balanç de 4-8, fet que els obliga a pensar només en la victòria en un matx molt important per a un Barça Lassa que vol trencar amb la dinàmica de quatre derrotes consecutives.

El rival

Té una plantilla àmplia i amb un jugadors de primer nivell. El seu màxim anotador a l’Eurolliga és el serbi Nemanja Nedovic, amb 13,4 punts i 4,6 assistències, fet que el converteix en un jugador cabdal en els esquemes de Joan Plaza. A més, l’Unicaja compta amb Waczynski, excel·lent anotador exterior (11.1), Ray McCallum (9.3), Augustine (8.8 punts i 6.1 rebots), Milosavljevic (7.5), Brooks, Alberto Díaz, Dani Díez, Sasu Salin, Shermadini o Carlos Suárez, entre d’altres.

El Barça

Acumula tres derrotes consecutives a l’Eurolliga i sap que ha de tornar al camí de la victòria per mantenir-se en la lluita dels llocs capdavanters. És el primer dels dos partits europeus de la setmana i sumar el cinquè triomf de la temporada a la màxima competició seria important per encarar amb la màxima confiança el partit del divendres 22 a la pista del Baskonia. 

Més notícies aquí