Victòria contundent del Chelsea per tancar l’any (5-0)

El conjunt anglès ha guanyat de manera clara a l’Stoke City (5-0) gràcies als gols de Rüdiger, Drinkwater, Pedro, Willian i Zappacosta

Triomf contundent del Chelsea per tancar l’any. El conjunt ‘Blue’, proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, ha superat amb claredat a l’Stoke City (5-0) en el partit corresponent a la 21a jornada de la Premier League. Els gols de Rüdiger, Drinkwater, Pedro, Willian i Zappacosta, han donat els tres punts als d’Antonio Conte per finalitzar l’any amb un total de 45 punts.

Els locals s’han avançat ràpidament amb un gol matiner del central alemany Rüdiger (minut 3), i només sis minuts després, Drinkwater ha anotat el segon amb un gran xut des de fora de l’àrea (min. 9). Als 23 minuts, l’exblaugrana Pedro ha sentenciat el partit amb un gran xut creuat des de la frontal per situar el 3-0, i ja a la segona meitat, Willian, de penal (minut 73) i Zappacosta, amb un llançament llunyà (minut 88), han tancat la golejada.

Finalment, victòria del conjunt londinenc (5-0) que es consolida a les posicions capdavanteres del campionat i acumula una ratxa de sis partits seguits sense perdre, amb cinc victòries i un empat.