Patatas Hijolusa - Barça CBS: Tanquen un 2017 de somni amb un triomf (56-64)

Les noies de Mateo Rubio superen l’Aros de Lleó en un matx en què al descans perdien per vuit punts

El Barça CBS ha tancat el 2017 amb un triomf important a la pista del Patatas Hijolusa de Lleó per 56-64. És el 10è triomf en 13 partits de les blaugranes, que acaben la primera volta en posicions de fases d’ascens a la Lliga Femenina. Així doncs, el primer objectiu del curs després de l’ascens del curs passat de fer un bon paper a la segona màxima categoria del bàsquet femení, està sent complert.

El matx a León va tenir dues parts ben diferenciades. En els primers vint minuts les de Mateo Rubio no es van trobar còmodes i van marxar al descans amb un desavantatge de vuit punts (34-26). Després del pas pels vestidors el Barça CBS es va encomanar al mestratge de Lucía Pablos i a l’anotació de Carla Pérez i va igualar molt el matx al minut 30 (44-42).

En el quart decisiu la inèrcia positiva de les catalanes es va traduir en un altre triomf a domicili. I és que un parcial de 4-16 va servir per trencar el partit amb 48-58 al minut 35. En els darrers cinc minuts, i seguint sent molt serioses, les jugadores del Barça CBS van saber aguantar l’últim intent local i van tacar el matx amb el 56-64 final.

Amb aquest triomf el Barça CBS tanca la primera volta amb 10 victòries en 13 partits i se situa segon a la classificació, per darrere del Celta i per davant del mateix Patatas Hujolusa de Lleó. El pròxim partit del Barça CBS serà el 13 de gener del 2018 contra el Lima Horta al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu.