Dinar de Nadal del Barça B amb els millors desitjos

Dinar de Nadal del Barça B amb els millors desitjos

La plantilla del Barça B s’ha reunit aquest dimecres en un dinar de germanor amb motiu de les festes de Nadal on hi ha assistit el directiu Sílvio Elías

Els jugadors i el cos tècnic del Barça B s’han aplegat aquest dimecres en el tradicional dinar de Nadal amb l’objectiu de desitjar-se unes bones festes al restaurant Les Marines de Gavà.

A l’acte hi han assistit també el directiu Sílvio Elías i els directius de la Comissió Esportiva que acompanyen l’equip a tots els partits de Lliga: Josep Maria Garcia Meranges, Josep Maria Huguet, Josep Contreras i Fernando Sánchez, així com el manager esportiu, Pep Segura, els secretaris tècnics del futbol formatiu professional Jose Mari Bakero i Guillermo Amor, entre d’altres.

Sílvio Elías ha desitjat una bona entrada de l’any 2017 en el terreny futbolístic i també personal. Per la seva banda, el capità Sergi Palencia també ha volgut adreçar unes paraules als seus companys per animar-los a capgirar la situació esportiva i començar amb bon peu el 2018. Finalment, Gerard López ha instat els jugadors a desconnectar i recuperar forces durant aquests dies de Nadal i tornar amb les piles carregades.

Últim entrenament i tornada el dia 30

Després del partit contra l’Albacete, el Barça B ha fet aquest matí l’últim entrenament abans de l’aturada de Nadal. L’equip tindrà uns dies de vacances i tornarà als entrenaments el dia 30 en una doble sessió. El proper partit és el dia 6 de gener a Saragossa a les 20.30 hores, en el partit corresponent a la jornada 21 de La Liga 123.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut