Estrena de la segona volta contra l’Aspil

Estrena de la segona volta contra l’Aspil

Andreu Plaza remarca la importància de “mantenir la tensió competitiva” i Adolfo avisa que s’enfronten a un rival que juga “molt ordenat i comet molt poques errades” (dissabte, 13.15 h, Palau Blaugrana)

Comença la segona volta de la Lliga amb un interessant Barça Lassa-Aspil Vidal Ribera Navarra al Palau Blaugrana (dissabte, 13.15 h). El Barça, segon a la classificació a tres punts del Movistar Inter, continua la persecució del líder i s’enfronta a l’equip de Tudela, novè classificat i que ve de quedar-se fora de la Copa d’Espanya, a dos punts del Cartagena, després de caure derrotat a Jaén en l’última jornada (5-2)

Poques novetats al conjunt blaugrana, que continua sense poder comptar una setmana més amb els lesionats Esquerdinha, Roger i Aicardo. El Barça Lassa, que ve de golejar el Gran Canària (9-2), acumula tres victòries seguides al Palau i no vol cedir més punts a casa a la segona volta després de la derrota contra El Pozo (2-3) i l’empat contra el Xota (3-3) de la primera volta. Un altre dels atractius del partit contra l’Aspil serà el retorn al Palau de tres jugadors format al Club: Sepe, Ferran Plana i Sergio González, amb paper protagonista actualment al conjunt de Tudela.

Objectiu: “Mantenir la tensió competitiva”

Sobre l’Aspil, Andreu Plaza explica que “són un equip molt disciplinat, amb jugadors joves i amb moltes ganes, i amb un entrenador que fa les coses molt bé”. El tècnic avisa: “Serà un partit molt complicat, sobretot si no ens mentalitzem bé”. Més enllà del duel de demà, la màxima preocupació del tècnic és “que l’equip mantingui l’exigència i la tensió competitiva tot i la falta d’objectius immediats” amb les festes nadalenques i l’aturada per l’Europeu a l’horitzó. “El nostre objectiu ara han de ser els tres punts de cada partit, i així ho he transmès a l’equip”.

Per la seva banda, Adolfo desconfia de l’Aspil: “Són un equip que juga molt ordenat i que comet molt poques errades”. Adolfo també té clar que “ara toca centrar-se en la Lliga i anar partit a partit, perquè tots els punts són importants”. A l’hora de fer balanç de la primera volta, el colomenc destaca: “L’equip està competint bé i estem en el bon camí per donar alegries a l’afició”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut