Local

Messi anota el seu 25è gol a la història dels Clàssics

El crac argentí, màxim anotador històric dels duels entre Barça i Madrid, arriba a l’espectacular xifra anotant en el triomf blaugrana al Bernabéu per 0-3

Leo Messi continua batent tots els registres. El màxim golejador històric dels Clàssics ha arribat aquest dissabte a l'espectacular xifra de 25 gols davant el Reial Madrid, després d'anotar des del punt de penal el segon gol del triomf per 0-3 del FC Barcelona davant el conjunt blanc.

L'argentí ha marcat un total de 15 gols al Santiago Bernabéu i 10 al Camp Nou davant els madridistes. Quant a competició, els gols es reparteixen en 17 a la Lliga, 2 a la Champions i 6 a la Supercopa d'Espanya. A més, 21 han estat amb la cama esquerra i quatre han estat amb la dreta. Messi ho ha aconseguit en un total de 37 clàssics disputats, i el seu primer gol davant el Madrid va ser al Camp Nou a la campanya 2006/07, quan va anotar un hat-trick en l'empat a tres.

A més, amb aquest nou gol, Messi acumula ja 19 dianes a la temporada (15 a la Lliga, 3 a la Champions i 1 a la Supercopa) i supera a Gerd Müller com a màxim golejador de les principals Lligues Europees amb un sol equip amb un total de 526 gols. 

Més notícies aquí