Tecnyconta Saragossa - FC Barcelona Lassa: Triomf contundent a terres aragoneses (86-99)

Els culers s’imposen còmodament a un combatiu equip local que no ha deixat d’intentar-ho en tot el partit. Els de Sito Alonso sumen vuit victòries i dues derrotes a l’ACB

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit el triomf davant un Tecnyconta Saragossa que arribava al partit amb l’objectiu de sumar una victòria per continuar fent mèrits per ser a les posicions de la Copa del Rei. Per la seva banda, l’equip blaugrana es presentava al duel a terres aragoneses com a segon classificat amb la intenció de seguir pressionant a la part alta de la classificació.

Inici treballat a Saragossa

Els de Sito Alonso s’han presentat al matx amb un esquema de joc ben dibuixat a la pista davant un bon inici del Saragossa, quan els locals han arribat a guanyar de 6 als 7 minuts de joc. No obstant, la bona actuació de Navarro en la seva faceta assistent i un Sanders que s’ha fet fort a la zona dels 6,75 han permès als barcelonistes tancar el primer quart amb un marcador favorable (19-21).

El segon quart ha començat amb un parcial de 0-6 favorable al Saragossa amb dos bons triples de l’equip aragonès, però el Barça ha reaccionat ràpidament amb dues bones internades d’Ante Tomic que el pivot croat ha finalitzat amb encert. Aquest segon període ha estat protagonitzat per l’encert blaugrana a la zona i per un Seraphin que ha estat molt resolutiu per sumar de dos en dos.

A la sortida de vestuaris el FC Barcelona Lassa ha aconseguit un parcial de 6-12 mitjançant el control del rebot defensiu i un bon encert ofensiu. Navarro ha continuat amb el seu encert i Hanga ha dominat a l’interior de la zona. Els culers han exhibit un gran joc que els ha permès arribar a l’últim quart amb un avantatge de 17 punts.

Als últims 10 minuts el Barça no ha donat opcions als locals. Els blaugranes, superiors al seu rival en tot moment, han controlat el final del partit sota la direcció de Pressey, que ha estat clau per permetre als seus companys anotar fins a arribar als 99 punts. Aquesta victòria permet al Barça continuar a la segona posició de la Lliga ACB.