Barça Lassa – ICG Software Lleida: Triomf treballat davant un rival combatiu (4-1)

Els blaugranes s’imposen al conjunt lleidatà en un duel en què els visitants han igualat el gol inicial de Pablo Alvarez, però els d’Edu Castro han sabut tornar a posar-se per davant

Victòria merescuda i molt treballada del Barça Lassa davant l’ICG Software Lleida per 4-1. Un duel en què els blaugranes han disposat de les millors ocasions de gol i en què les dianes de Pablo Alvarez (3) i Pau Bargalló han servit per endur-se un triomf que permet continuar lluitant pel liderat.

Els blaugranes han començat molt intensos i buscant el gol des dels primers compassos. Després d’una ocasió de Bargalló, el Barça Lassa s’ha avançat en una bona combinació entre el mateix blaugrana i Pablo Alvarez que l’argentí ha definit a la perfecció (1-0, min 5).

Després d’aquest primer gol, els homes d’Edu Castro han continuat dominant el matx i gaudint de les millors ocasions. Les aturades de Sergi Fernández, que ha refusat qualsevol aproximació del Lleida, han permès als barcelonistes mantenir l’avantatge. Pablo Alvarez ha estat a punt de marcar el segon gol de la nit en un contracop, però el porter lleidatà ho ha impedit.

El jugador del filial Àlex Joseph també ha disputat alguns minuts en el seu segon matx a l’OK Lliga. Als darrers instants de la primera meitat el conjunt lleidatà ha aconseguit empatar amb una diana de Roberto Di Benedetto al minut 24. Així doncs, amb l’1-1 a l’electrònic s’ha marxat als vestidors.

Segona meitat vibrant

La segona part no hauria pogut començar millor per als blaugranes, que s’han avançat novament amb una diana de Pau Bargalló als primers segons d’aquest segon temps. Amb el marcador a favor dels barcelonistes, el partit ha tingut la seva part més disputada amb un intercanvi d’ocasions per part dels dos conjunts. Tot i així, ha estat el Barça Lassa el que ha disposat de les millors ocasions, amb un pal de Barroso inclòs a l’equador d’aquesta segona meitat.

Les aturades de mèrit de Sergi Fernández també han contribuït a mantenir l’avantatge per als blaugranes, que veien com el Lleida no abaixava els braços en cap moment i el perill era constant.

El Barça Lassa ho seguia intentant, malgrat el porter lleidatà i la manca de precisió en els llançaments. Marc Gual ha tingut dues clares ocasions davant el porter, però aquest novament ha evitat el gol culer. Finalment, la insistència ha tingut la seva recompensa amb el gol que sentenciava el matx per al Barça.

Pablo Alvarez marcaria el seu segon gol de la nit en aprofitar una bona assistència de Matías Pascual. L’argentí encara tindria temps per assolir el seu hat-trick particular i situar el definitiu 4-1. Amb aquest triomf el Barça Lassa suma 34 punts i es col·loca provisionalment líder a l’espera del partit Liceo-Vic d’aquest diumenge.