Corrent Fem Barça arriba a la meitat del calendari

Corrent Fem Barça arriba a la meitat del calendari

Sergio Fernández i Eva Comas estan al capdavant de les classificacions d’aquesta lliga atlètica de socis del FC Barcelona

Amb la celebració de la Cursa dels Nassos el passat 31 de desembre, l’actual edició de la lliga de socis Corrent fem Barça ha arribat a la meitat del seu calendari, després de la disputa de les cinc primeres proves: Cursa Barça, Cursa de la Mercè,  Correbarri, Jean Bouin i Cursa dels Nassos.  

Després de la primera meitat de la lliga Corrent fem Barça, les classificacions es troben encapçalades per Sergio Fernández i Eva Comas en categoria masculina i femenina respectivament.

Sergio Fernández comanda la classificació masculina després d’haver guanyat les dues primeres proves, la Cursa Barça i la Mercè. A les altres tres curses celebrades, el guanyador ha estat Joan Oriol Orpinell, vencedor de la Lliga la passada temporada després d’imposar-se a les nou curses celebrades, però que en aquesta edició no va estar present a la Cursa Barça que va obrir el calendari.

Pel que fa a la categoria femenina, Eva Comas, campiona de l’edició anterior, està mostrant novament el seu domini com a líder actual, després de guanyar en tres de les curses celebrades (Cursa Barça, la Mercè i Jean Bouin). Les altres dues proves han estat guanyades per Nàdia Solana (Correbarri i Cursa dels Nassos), en les seves dues úniques participacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut