Edu Castro: “Desitgem que aquest 2018 estigui ple d’alegries”

Edu Castro: “Desitgem que aquest 2018 estigui ple d’alegries”

L’entrenador del Barça Lassa destaca que el nou any comença contra “rivals duríssims” i que el Noia Freixenet “té una plantilla molt completa”

Abans de l’arribada del tres Reis de l’Orient, el Barça Lassa s’ha exercitat aquest divendres al migdia per preparar el primer duel del 2018. La visita del Noia Freixenet al Palau Blaugrana aquest diumenge (12.30 hores, Esport3 i OK LigaTVés la primera prova que cal superar en un any que es presenta amb exigència i optimisme: “Desitgem que aquest 2018 estigui ple d’alegries”, demana Edu Castro, tot esperant que “vingui molta gent al Palau i que es pugui gaudir de bons partits d’hoquei”.

Després d’una setmana de descans “que ha anat molt bé”, l’equip arriba “amb la tota la il·lusió del món” per jugar aquest diumenge contra el Noia Freixenet i el dissabte següent davant el Benfica (19 hores, Barça TV). “Són dos rivals duríssims”, comenta el tècnic, que descriu el Noia Freixenet com “un conjunt molt complicat d’encarar en moltes facetes del joc”. “No podem fallar, i més perquè el Liceo està fent una temporada esplèndida i hem d’estar sempre exigits al màxim per tirar els partits endavant”, afegeix Castro.

Els de Sant Sadurní d’Anoia es troben en quarta posició abans d’acabar la primera volta de l’OK Lliga i ja tenen confirmada la seva condició de caps de sèrie. “Són una plantilla molt completa, amb jugadors joves de molta qualitat i d’altres amb molt recorregut”, ha dit Castro, fent referència als cedits Nil Roca i Sergi Llorca, a Sergi Aragonès (amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana), a altres joves com Martí Casas, Arnau Xaus i Humberto Mendes, així com als experimentats Aleix Esteller i Jordi Del Amor i a la tercera millor porteria de la competició, formada per Martí Zapater i Xus Fernández.

Marc Gual: “És un equip que hem de tenir en compte”

Dels 22 partits jugats fins ara, el Barça Lassa només ha perdut contra el Reus (3-2) a l’OK Lliga i contra el Noia Freixenet, que va demostrar la seva perillositat a la semifinal de la Lliga Catalana (2-5). “És un equip que hem de tenir en compte”, argumenta Marc Gual. El jugador blaugrana subratlla que “els Barça-Noia sempre són partits interessants”. “Esperem que la gent vingui a animar-nos per aconseguir els primers punts del 2018”.

Gual assegura, també, que l’equip ha tornat de les vacances “amb ganes. Ens han anat bé per descansar físicament i mentalment”. L’equip tornarà a exercitar-se aquest dissabte per acabar de preparar el duel de diumenge, en què els aficionats tindran restricció d’aparcament a causa del partit de futbol entre Barça i Llevant que es jugarà al Camp Nou (16.15 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut