El Barça Lassa visita l’Espai Nadal del Camp Nou

El Barça Lassa visita l’Espai Nadal del Camp Nou

L’equip blaugrana ha interactuat amb els nens i nenes presents al recinte d’oci que organitza el club durant les festes nadalenques

El Barça Lassa d’hoquei patins ha visitat aquest dimecres l’Espai Nadal del FC Barcelona, ubicat a l’esplanada del Camp Nou. Els jugadors han interactuat amb els nens i nenes presents i han jugat un partidet. Els esportistes també s’han fet fotografies i han repartit pòsters als més joves, que aprofitaven en aquell moment les vacances escolars per gaudir de les activitats que ofereix l’Espai Nadal, obert fins el dia 5 de gener.

“Aquesta és una època de molta fantasia i veiem molta il·lusió en els nens”, ha dit Aitor Egurrola. El capità també ha revelat la seva carta als reis: “En clau Barça, bon joc i transmetre la nostra alegria a la gent blaugrana i aconseguir que vingui més gent a veure’ns”

Segon entrenament per afrontar el primer partit de l’any

Abans de visitar l’Espai Nadal, l’equip dirigit per Edu Castro ha realitzat el segon entrenament del 2018 amb l’objectiu de preparar el primer partit de l’any, que es jugarà aquest diumenge 7 de gener al Palau (12.30 hores, Esport3).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut