Bàsquet formatiu: Tornejos internacionals

Bàsquet formatiu: Tornejos internacionals

El Cadet B i el júnior afronten per Reis, els tornejos internacionals de més prestigi

Doble cita pels joves del Cadet B i del júnior del bàsquet blaugrana. Els cadets juguen el torneig d’Esplugues i el júnior el tradicional torneig d’Hospitalet, del que és vigent campió.

Cita a Esplugues

Des del dia 2 fins la vigília de Reis, el Cadet B afronta el Torneig ‘Ciutat d’Esplugues’. Els blaugranes tindran com a rivals Manresa, València i la selecció e les Illes Balears i a l’altre grup, Stella Azzurra, Petrovgrad de Belgrad, Joventut i l’Esplugues completen el torneig.

Els dos primers classificats del cada grup juguen les semifinals i el dia 5 tindrà lloc la final del Torneig a les 18 h.

Dimarts 20.30 h Barça Lassa B – Unió Manresana

Dimecres 19.30 h Barça Lassa B – València

Dijous 10.45 h Barça Lassa B – Illes Balears

El Júnior, camí a la Final Four

L’equip Júnior jugarà del 5 al 7 de gener el tradicional Torneig de l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta és una cita tradicional del bàsquet formatiu de la categoria, que arriba a l’edició número 39.

Els blaugranes, entrenats per Marc Calderón i Lubos Barton, arribaven com a vigents campions de la competició. Una competició en la que el campió del Torneig serà a la Belgrad, del 17 al 20 de maig, per disputar la Final Four de la categoria.

Però els blaugranes tindran oponents de gran nivell. Enquadrats en el grup B, es veuran les cares amb Unicaja, Asvel i Patras de Grècia. En l’altre grup són L’Hospitalet, Gran Canària, joventut i Virtus Bologna.

Divendres 5 16 h Barça Lassa – Asvel

Dissabte 6 10 h Barça Lassa – Patras

Dissabte 6 18 h Barça Lassa – Unicaja

L’Infantil B a Londres

Entre Nadal i cap d’any els infantils de primer any van disputar un torneig a Londres. Els blaugranes van jugar cinc partís a la capital del Regne Unit, en un torneig anomenat ‘Battle in the Capital’.

Els més petits van jugar contra equips anglesos, en la seva primera experiència internacional i van finalitzar el torneig amb un triomf per 43 a 36 davant el Sussex Storm.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut