Barça Lassa U18 – Asvel Villeurbanne (87-81): Debut amb triomf

El júnior blaugrana s’imposa a l’Asvel, a la primera jornada del Torneig Ciutat de L’Hospitalet

Primer partit de la 39 edició del Torneig de bàsquet júnior Ciutat de L’Hospitalet per als joves entrenats per Marc Calderón i Lubos Barton. Els blaugranes han dominat el partit en el seu  inici i han hagut de treballar per consolidar el triomf a la part final, per obrir la seva participació en el torneig amb una victòria.

Bon inici

Els blaugranes sortien endollats des de l’inici del partit i en poc més de dos minuts i mig de joc es distanciaven per 13 a 4 en el marcador. Els blaugranes mantenien una diferència còmoda en el marcador però l’Asvel es trobava més còmode i no deixava créixer la diferència, per arribar a la fi del quart amb avantatge blaugrana d’onze punts (27-16).

La intensitat defensiva blaugrana permetia deixar els de Villeurbanne amb només 3 punts anotats, en els cinc primers minuts del segon quart. El Barça Lassa manava per 35 a 19 i amb total control del partit. Un control que mantenia al descans, guanyant per 47 a 28.

L’Asvel demostra el seu nivell

En el tercer quart els francesos han desenvolupat el seu millor joc, reduint diferències (56-43) a tres minuts i mig de la fi del període. Demostrant la seva qualitat com equip, l’Asvel ha dominat aquest quart apropant-se a 10 punts (64-54) abans d’entrar en els darrers 10 minuts de joc.

En els primers minuts del darrer quart la distància en el marcador es mantenia favorable al Barça Lassa, però els francesos retallaven i s’acostaven a 6 punts (72-66) a manca de 4 minuts i amb un 75 a 72, Calderón ha demanat temps mort quan restaven poc més de dos minuts.

Finalment els blaugranes han aguantat l’empenta dels francesos en el marcador i s’han emportat la victòria per 87-81

Ara toca pensar en els dos partits de dissabte. A les 10 h els grecs del Promitheas Patras seran rivals dels blaugranes i a les 18 h els de Calderón s’enfrontaran a l’Unicaja de Màlaga. En el partit de divendres entre grecs i andalusos, el Promitheas Patras es va emportar el triomf per 71 a 63.