Doble enfrontament entre el FC Barcelona i el Llevant aquest diumenge

Doble enfrontament entre el FC Barcelona i el Llevant aquest diumenge

Aquest diumenge 7 de gener es viurà un doble enfrontament entre FC Barcelona i Llevant, primer en el Miniestadi amb el Femení (13 hores) i després al Camp Nou amb el primer equip (16.15 hores)

Doble entrega de FC Barcelona-Llevant. Això és el que es podrà veure aquest diumenge a les instal·lacions blaugranes. I és que el Femení i el primer equip s’enfrontaran amb el Llevant respectivament en el duel de les seves lligues. Les noies de Fran Sánchez rebran el conjunt granota a partir de les 13.00 hores al Miniestadi, en el duel corresponent a la jornada 15 de la Lliga Femenina. Un partit exigent per a les blaugranes, que s’enfrontaran al quart classificat en un duel clau per a mantenir la lluita pel liderat. Cal recordar que l'entrada per aquest partit és gratuïta. 

El plat fort del dia vindrà a la tarda amb el partit del primer equip. Els homes d’Ernesto Valverde rebran la visita del Llevant en el seu retorn a Primera. Els culers buscaran, a partir de les 16.15 hores, reforçar el liderat en la competició domèstica una jornada més en el que suposarà el darrer partit de la primera volta al Camp Nou. Així doncs, un diumenge ple de futbol i ple d’al·licients per a venir a animar al Femení i al primer equip.

A banda del doble enfrontament futbolístic entre Barça i Llevant, el Barça Lassa d’hoquei patins també afrontarà aquest diumenge una cita important per seguir a les posicions capdavanteres de l'OK Lliga. El conjunt barcelonista jugarà el seu primer partit del 2018 contra el Noia Freixenet al Palau Blaugrana, en l’última jornada de la primera volta i amb horari unificat (12.30 hores, Esport3). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut