Gerard López: “La Romareda és d’aquests camps que se’ns han donat bé a la primera volta”

Gerard López: “La Romareda és d’aquests camps que se’ns han donat bé a la primera volta”

R. Mujica és la gran novetat en una llista de convocats on tornen Fali, Lozano i Palencia després de sanció i s’afegeixen els juvenils Miranda i Sergio Gómez

El Barça B visita l’estadi del Real Zaragoza en l’última jornada de la primera volta, i la primera del 2018. El debut d’aquest any no serà gens fàcil, aquest dissabte (20.30h / Gol), ja que tot i que els de Natxo González estan a tres punts a la classificació, són un equip amb objectius més ambiciosos. L’expedició blaugrana viatja el mateix dia del partit cap a Saragossa en tren.

Declaracions Gerard López:

“Tenim tranquil·litat de saber que estem on tots preveiem que hem d’estar, almenys nosaltres com a Club, i que és un procés llarg i amb problemes lògics que podíem tenir”.

“La Romareda és d’aquests camps que se’ns han donat bé, la veritat és que a la primera volta molts dels camps ‘de primera’ o molt complicats, se’ns han donat bé Valladolid, Granada, Pamplona...”

“Crec que els jugadors juguen amb aquest punt menys de pressió que tenim al Mini i amb aquest punt d’il·lusió que sabem que són partits seguits per molta gent, que són televisats arreu d’Espanya i que el jugador té motivació extra que a vegades fa falta, i pot passar a Saragossa, evidentment que si”.

R. Mujica torna a una llista amb dos juvenils més

Després de l’entrenament d’aquest divendres, Gerard ha donat a conèixer la llista de convocats pel partit a Saragossa. Els jugadors són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Choco Lozano, Aleñá, A. Ortolá, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Abel Ruiz, O. Busquets, J. Cuenca, Miranda, Sergio Gómez. Són baixa per lesió Sarsanedas, Marc Cardona i D. Concha, mentre que Jose Arnaiz segueix en dinàmica del primer equip d’Ernesto Valverde. Morer, R. Tarín, Alfaro, Santi Bueno, Moisés, Samu Araujo i Varo han quedat fora per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut