El 2018 comença al Palau!

El 2018 comença al Palau!

El Barça Lassa d’hoquei patins realitza el primer entrenament del 2018 amb els partits contra el Noia Freixenet, el Benfica i l’Asturhockey a l’horitzó

El 2018 del Barça Lassa d’hoquei patins comença al Palau! L’equip blaugrana ha tornat a la feina aquest dimarts després de les festes nadalenques amb l’objectiu de preparar els tres primers compromisos del 2018, que tindran lloc al Palau Blaugrana.

El primer rival de l’any serà el Noia Freixenet, que visita el feu barcelonista el diumenge 7 de gener (12.30 hores, Esport3 i OK Liga TV). Aquesta serà l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga, que donarà peu a la quarta jornada de Lliga Europea contra el Benfica, en un duel d’alt voltatge que es disputarà el dissabte 13 de gener (19.00 hores, Barça TV). I només tres dies després, el dimarts 16 de gener (21.00 hores, Barça TV), es rebrà la visita de l’Asturhockey per començar la segona volta de la competició regular.

Primera sessió de l’any

Després de l’última victòria contra el Voltregà (0-1) el 23 de desembre, l’equip dirigit per Edu Castro ha fet el seu primer entrenament amb treball al gimnàs i a la pista. Les sessions preparatòries seguiran aquest dimecres, el divendres i el dissabte. Sergi Panadero i Matias Pascual continuen sent baixa per lesió i la seva evolució marcarà la disponibilitat per aquests primers compromisos del 2018. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut