Real Betis Energía Plus - Barça Lassa: A per la tercera victòria de la setmana

Real Betis Energía Plus - Barça Lassa: A per la tercera victòria de la setmana

Els blaugranes s’enfronten a un Betis que ha guanyat també quatre partits de forma consecutiva (diumenge, 12.30h)

El Barça Lassa visita aquest diumenge 7, a les 12.30h i en directe per Movistar+, la pista del Real Betis Energía Plus, un dels equips més en formade la Lliga Endesa. El conjunt de San Pablo va començar el curs amb deu derrotes consecutives, però diferents canvis en la plantilla han fet que els andalusos hagin guanyat quatre partits seguits i estiguin a un pas de la zona de la permanència. Per tant, a Sevilla es presenta un partit realment complicat per a un Barça Lassa que també arriba en un bon moment de forma.

El rival

Té diferents jugadors d’una gran qualitat i que en les últimes setmanes han estat encara més importants. El seu màxim anotador és Ryan Kelly, amb 15,5 punts. Es tracta d’un interior amb molt bona mà des de l’exterior i capaç d’anotar en diferents situacions. A més, el conjunt que entrena Oscar Quintana compta amb jugadors de la qualitat de Blake Schilb (9,8), Oderah Anosike (8,8), Luke Nelson (8,8), Dontaye Draper, Josep Franch, Mikel Úriz, Saúl Blanco o Rade Zagorac. Actualment el Betis té un balanç de 4 triomfs i deu derrotes.

El Barça

Afronta el tercer partit d’una setmana molt intensa a la pista d’un Betis que es troba en un gran moment. Els de Sito Alonso han guanyat els partits contra el Guipúscoa i el CSKA de Moscou i volen sumar la cinquena victòria consecutiva a Sevilla per seguir agafant confiança i mantenir la segona posició de la Lliga Endesa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut