Local

Lozano i Esquerdinha reviuen el seu passat a Segovia

Els dos van destacar amb l’aleshores Caja Segovia durant la temporada 2010/11 i van enfrontar-se al Barça en una final de lliga i una semifinal de Copa d’Espanya

El Barça Lassa torna aquest divendres a Segovia, una pista mítica i un equip històric amb alguns vincles amb la plantilla blaugrana. Dos dels puntuals de l’actual Barça, Lozano i Esquerdinha, van jugar al Caja Segovia la temporada 2010/11. Els dos jugaven cedits a Segovia, Lozano del Barça i Esquerdinha de ElPozo. I els dos van completar una temporada magnífica, plantant cara al Barça en una final de lliga apassionant que va arribar al cinquè partit, i també forçant els penals contra el conjunt blaugrana a les semifinals de la Copa d’Espanya d’aquella mateixa temporada.

Lozano i Esquerdinha, com no podia ser d’una altra manera, tenen una record magnífic de la seva temporada a Segovia. “Érem un equip dissenyat per a gaudir, integrat per gent jove amb molta qualitat i molta ambició. No teníem la pressió de guanyar, però vam acabar lluitant per tots els títols quan no era l’objectiu”, explica Sergio Lozano, que també reconeix que de petit admirava al Caja Segovia de Luis Amado i Daniel. Per a Esquerdinha “va ser un any molt bonic, érem un equip d’amics i el bon rollo entre nosaltres es reflectia a la pista”.

Lozano i Esquerdinha ja havien coincidit abans a Cartagena, la temporada 2008/09. Esquerdinha recorda que “Lozano era igual que ara, sempre de bon humor i carregat d’il·lusió”. Lozano, per la seva banda, explica que “Esquerdinha ja tenia la classe d’ara, però el tècnic- Jesús Velasco- li va donar confiança i això va ser clau perquè fes un salt endavant en la seva carrera”.

Sobre la final de la lliga contra el Barça, Esquerdinha recorda que “ells tenien un equipàs, era el principi de la època guanyadora del Barça, i tot i així vam estar a punt de sorprendre’ls”. Sergio Lozano reconeix que “va ser estrany jugar la final contra el Barça perquè jo estava cedit allà, però a mi em tocava defensar el Caja Segovia i recorda aquella etapa a nivell personal com un any de creixement magnífic”, explica.

Més notícies aquí