El planter torna amb força

En la primera setmana de l’any amb els quatre equips de base en acció, tot van ser victòries
Tot i que no era el primer partit de l’any per a alguns, sí que es tractava del primer cap de setmana del 2018 amb tots els equips de base femenins en acció. I els quatre van superar els seus compromisos de Lliga amb victòries. A continuació les repassem:

FCB B – Sporting Maó (3-0)
Tres nous punts per al filial en un duel amb el cuer que va dominar de principi a fi. Tot i que hauria pogut estrenar el marcador molt abans –especialment en una arribada de Berta Bou-, no ho va fer fins poc abans del descans per mitjà d’un penal transformat per Tere Moratí i una rematada a boca de canó d’Ainhoa Marín. El 3-0 definitiu va arribar al minut 82, quan Berta Bou va aprofitar la sortida d’un córner. La millor notícia del partit es va produir en aquest segon temps, amb la reaparició de Laia Muñoz després de molts mesos de baixa per una lesió al genoll. Amb tot, la classificació del grup tercer de la Segona Divisió segueix apassionant: 1 punt separa els quatre primers classificats, que són Collerense, Seagull, Espanyol i Barça.

Juvenil-Cadet – Reus (1-0)
El conjunt que dirigeix Kiko Meléndez va mantenir la seva línia de consistència defensiva i es va imposar per un solitari gol a la Ciutat Esportiva. El que va marcar Laura Mas Berenguer al minut 24. Amb tres punts més al sac, les blaugranes conserven la segona posició a la classificació.

Infantil-Aleví – Viladecans (5-3)
El partit més boig del cap de setmana el va protagonitzar el quadre entrenat per Jesús López. Al minut 6, l’equip guanyava per 2-0 amb gols de Laura Mas Serra i Noah Bezis, però les visitants van aconseguir remuntar el marcador dins de la primera meitat. A la segona, les dianes de Laia Martret, Magalí Capdevila i Berta Gras van fer que el triomf es quedés a casa. Així, el Barça segueix segon a tres punts del líder, l’Espanyol.

Mollet – Aleví-Benjamí (0-16)
Finalment, la golejada del cap de setmana va portar la rúbrica de les més menudes. En una actuació molt completa i coral, les anotadores van ser totes les jugadores de camp: Lorena Cubo (2), Tatiana Pérez (2), Emma Gálvez (2), Celia Segura (2), Martina Pubill (2), Aicha Cámara, Noa Jiménez, Gadea Blanco, Martina González, Daniela Arbiol i Carla Casellas.