S’activa la reserva d’entrades per a la Copa d’Espanya per mitjà del Club

S’activa la reserva d’entrades per a la Copa d’Espanya per mitjà del Club

La competició es disputa al WiZink Center de Madrid (del 15 al 18 de març), i els aficionats ja poden reservar les seves localitats des d’avui i fins al 30 de gener per mitjà del correu electrònic futbolsala@fcbarcelona.cat

S’apropa la Copa d’Espanya i s’activa el procés de reserva de localitats per mitjà del Club per a tots els aficionats que tinguin pensat anar a Madrid per animar l’equip. Des d’avui i fins al 30 de gener es poden reservar les localitats mitjançant el correu electrònic futbolsala@fcbarcelona.cat. Fer-ho a través del Club garanteix una plaça a la zona de l’afició blaugrana.

La Copa d’Espanya de futbol sala es disputarà al WiZink Center de Madrid entre el 15 i el 18 de març. El Barça disputarà els quarts el divendres dia 16 a les 21.15 h contra el Ríos Renovables Saragossa. Una hipotètica semifinal es jugaria el dissabte 17 a les 20.15 h contra el vencedor de l’eliminatòria Cartagena-Jaén, i la final està prevista per al diumenge 18 a les 18.30 h.

Preus i reserves

Els preus de les entrades són 18 euros + 1,20 euros de despeses de gestió (quarts de final) i 20 euros + 1,50 euros de despeses de gestió (semifinals i final, per separat). Les entrades infantils, menors de 12 anys, tenen el següent preu: 9 euros + 1 euro de gestió (quarts de final) i 11 euros + 1 euro de gestió (semifinals i final, per separat).

Per a confirmacions o més informació cal enviar un correu electrònic a l’adreça ja esmentada: futbolsala@fcbarcelona.cat. MOLT IMPORTANT: per raons de seguretat, l’organització demana que s’especifiquin el NOM, els COGNOMS i el DNI de tots els usuaris de les entrades.

La reserva d’abonaments, fins al 18 de gener

El Club també posa a la disposició dels aficionats un nombre molt limitat d’abonaments per als tres dies de la competició. En aquest cas, es poden reservar fins al 18 de gener o fins a esgotar-ne les existències. El preu dels abonaments és el següent: 65 euros + 3 euros de despeses de gestió (Adults); i 25 euros + 1,20 euros de gestió (menors de 12 anys). Els abonaments NO són retornables en cas d’eliminació. Per a reserves, cal enviar un correu electrònic a futbolsala@fcbarcelona.cat especificant NOM, COGNOMS I DNI dels usuaris dels abonaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut