Nou blaugranes a la Main Round de l’Europeu

Nou blaugranes a la Main Round de l’Europeu

Les seleccions de França, Espanya i Macedònia van certificar la classificació per a la segona ronda del campionat que es disputa a Croàcia, mentre que la Islàndia de Pálmarsson en va quedar fora

Aquest dimecres es va tancar la primera fase de l’Europeu d’handbol que s’està disputant a Croàcia, i nou dels deu jugadors del Barça Lassa que hi competien han accedit a la següent fase amb les respectives seleccions. Només Aron Pálmarsson, amb Islàndia, va quedar fora de la Main Round en acabar en l’última posició del grup A amb una victòria i dues derrotes.

El Barça Lassa comptarà amb nou jugadors a la Main Round, repartits en tres seleccions diferents. Pérez de Vargas, Entrerríos, Valero Rivera, Viran Morros i Aitor Ariño es van clasificar amb Espanya tot i la derrota contra Dinamarca (22-25) en l’última jornada. Per la seva banda, la selecció francesa –amb Sorhaindo, Dika Mem i N’Guessan– va accedir a la Main Round amb ple de victòries i amb un Dika Mem estel·lar, autor de nou gols en l’últim duel contra Bielorússia. Per últim, Borko Ristovski segueix endavant amb Macedònia, que va tancar la primera fase amb un empat (25-25) contra Alemanya.

Pas previ a les semifinals

La Main Round es disputa en dos grups de sis equips, en què es parteix amb els punts aconseguits contra les dues seleccions del mateix grup previ que també s’hagin classificat. Així doncs, en el cas d’Espanya, al grup II, parteix amb dos punts ja que la segona victòria va ser contra Hongria, ja eliminada.

Cada equip disputarà tres partits més contra aquells combinats del grup contra els quals encara no s’hagin enfrontat. Al grup 1 –a Zagreb– hi competeixen les seleccions de Suècia (4p), França (4p), Croàcia (2p), Noruega (2p), Bielorússia (0p) i Sèrbia (0p), i al grup 2 –a Varazdin– hi haurà Macedònia (3p), Espanya (2p), Dinamarca (2p), Alemanya (2p), la República Txeca (2p) i Eslovènia (1p).

La representació blaugrana començarà a competir aquest dissabte amb el Suècia-França (18.15 h), mentre que diumenge s’enfrontaran Espanya i Macedònia (20.30 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut