Com és un partit de la millor porteria del món?

Com és un partit de la millor porteria del món?

Una càmera va seguir les accions d’Aitor Egurrola i Sergi Fernández durant el darrer partit contra el Benfica, que va acabar amb victòria blaugrana i sense encaixar cap diana

Aitor Egurrola i Sergi Fernández comparteixen la porteria del FC Barcelona Lassa d’hoquei patins amb la capacitat de demostrar que són els dos millors porters del món. Ells són capaços de convertir la porteria del Palau Blaugrana en un mur en què és impossible trobar un forat, o bé, com diuen els seus companys, d’abaixar la persiana” quan l’equip més ho necessita. L’última demostració va produir-se aquest dissabte davant el Benfica (2-0), i una càmera va estar molt pendent de les accions de Sergi Fernández –titular en aquesta ocasió i del capità Aitor Egurrola. El resultat: un magnífic vídeo que mostra el seu treball en un dia de partit i la comunió que hi ha entre ells dos.

Els menys golejats

El Pop Egurrola 20 temporades al primer equip i 63 títols i Xenxo Fernández 8 temporades i 19 títolssón, junt amb tot lequip, la porteria i la defensa menys golejada en totes les competicions. A l’OK Lliga estan assolint xifres de rècord, ja que només han encaixat 16 gols en 15 partits (1,06 de mitjana), i ja han deixat la porteria a zero en sis jornades. El Liceo, amb Xavi Malian, és el segon equip amb menys gols rebuts (25 dianes).

I a la Lliga Europea només han encaixat quatre dianes en quatre duels (1 de mitjana). Els únics quatre gols encaixats van ser a Lisboa, en el partit contra el Benfica, i tres van arribar en accions a bola aturada. La segona porteria menys golejada de la màxima competició continental és la del Hockey Forte italià, amb Riccardo Gnata havent encaixat sis gols en quatre partits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut