Barça Lassa - Brose Bamberg: Obligatori fer-se fort al Palau

Barça Lassa - Brose Bamberg: Obligatori fer-se fort al Palau

Els de Sito Alonso reben un dels equips més en forma de la competició en el segon partits dels blaugranes aquesta setmana (21h)

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Esport3 i Movistar+, el Brose Bamberg alemany en el que serà el 19è partit del curs a l’Eurolliga. Els blaugranes volen sumar el setè triomf del curs davant un equip que en el partit de la primera volta va remuntar un marcador advers als catalans i es va acabar enduent la victòria.

El rival

Compten amb una plantilla amb talent i amb molta solidesa tant en atac com en defensa. El seu màxim anotador és Ricky Hickman, amb 12,2 punts, mentre que Dorell Wright i Augustine Rubit, que juguen de fora a dins, també són molt perillosos. A més, compta amb jugadors de gran experiència com Hackett, Musli, Nikolic, Maodo Lo, Zizis, Radosevic o Staiger. Entrenats per Andrea Trinchieri, el Bamberg ocupa la 12a posició i té un balanç de 7 triomfs i 11 derrotes.

El Barça

Els de Sito Alonso volen sumar el setè triomf de la temporada per seguir aspirant a entrar entre els vuit primers classificats al final de la Lliga Regular. Fer-se fort al Palau Blaugrana és una obligació i el primer pas és superar el Brose Bamberg en un matx en què caldrà estar concentrat els 40 minuts. L’única baixa segura del Barça Lassa és la de Kevin Séraphin, que segueix amb un esquinç en el seu genoll dret.

Les declaracions

Sito Alonso

“Contra el Bamberg hem de sortir amb la mateixa energia, però amb més determinació. Els jugadors han de creure en lo bons que són en qualsevol circumstància i moment. Hem de mantenir les coses que fem bé i quan no les fem, les hem de millorar”

“Perdre cinc partits seguits i després guanyar de 20 l’Olympiacos no ho fa qualsevol. Igual que superar Fuenlabrada de 30, de passar per sobre del CSKA, del Betis, a Sant Sebastià...les coses que han fet les jugadors no són fàcils i confio en els jugadors plenament.

Heurtel

“Al Barça hem de guanyar cada partit, competir fins al final, en un club així aspirem a guanyar títols. Hem de lluitar i donar el millor de tots nosaltres”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut