Barça Lassa U18 – Promitheas Patras (104-84): Segueixen invictes a L’Hospitalet

El júnior blaugrana anota 40 punts en el segon quart i s’emporta el segon triomf a la segona jornada del Torneig de L’Hospitalet

Els blaugranes, obrien la jornada del 39 Torneig Júnior Ciutat de L’Hospitalet del dia de Reis davant els grecs de Promitheas Patras. Ambdós equips havien resolt amb triomfs els partits de la primera jornada i el partit resultava decisiu per establir el primer lloc del Grup B.

Poder ofensiu

De nou la intensitat inicial blaugrana va ser excel·lent: en 3 minuts i mig dominaven el marcador per 13 a 3, però els grecs entraven ràpidament en el partit (13-12) a l’equador del primer quart. Ambdós equips plantejaven defenses molt actives i tot i la igualtat, els blaugranes s’emportaven el quart per 20 a 16.

Amb paciència i construint l’atac des de les recuperacions defensives, el Barça Lassa es distanciava (37-23) en el primer quatre minuts del segon quart, diferència que ampliaven fins els 22 punts (47-25) a 3’30” del descans. El control blaugrana era total i s’arribava al descans amb un 60 a 35 favorable als joves de Calderón i Barton, que anotaven 40 punts en aquest quart.

Sota control

En el tercer quart els blaugranes tenien el partit sota control. Mantenien la intensitat defensiva i continuaven dominant (80-57) a dos minuts per la fi del quart. Un parcial de 2 a 8 favorable a Promitheas Patras, deixava el resultat en 82 a 65 a la fi del quart.

La dinàmica era similar en l’inici del darrer període. Els grecs s’acostaven fins els 10 punts (82-72) en dos minuts i mig de joc i Calderón demanava temps per recomposar l’equip i un parcial de 9 a 2, deixava el 91 a 74, favorable al Barça Lassa, a poc menys de 5 minuts pel final.

A partir d’aquest moment el partit va estar sota control del Barça Lassa que va assolir el segon triomf per 104 a 84, que el deixa molt ben encarat per aconseguir el primer lloc del Grup B i el conseqüent accés a la final del torneig.

El Barça Lassa júnior torna a jugar dissabte, 18 h, davant l’Unicaja en el darrer partit de la fase de grups del Torneig.