Doblet del Barça al Campionat de Catalunya d’Atletisme en Pista Coberta

La competició de clubs va deixar la secció del FC Barcelona en el primer lloc tant en categoria masculina com en la femenina.

La secció d’atletisme del FC Barcelona va recollir aquest passat cap de setmana dues primeres posicions al Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta. Tant en categoria masculina com en femenina, el Barça va acabar en primera posició. En el cas dels nois, ho van aconseguir gràcies als 84 punts que van sumar, 9 més que l’Hospitalet (segon classificat), mentre que les noies van imposar-se per davant de l’AA Catalunya després de sumar 95 punts.

Domini al llarg de tota la competició

Cal destacar que els atletes del FC Barcelona van guanyar en 12 de les 28 proves que es van disputar, sumant les de categoria masculina i femenina.

En categoria masculina, la secció d’atletisme va guanyar en els 800 m, en els 1.500 m, en els 3.000 m, en els 60 metres tanques, en el salt d’alçada i en el llançament de pes. Pel que fa a les noies, les proves que van acabar amb victòria blaugrana van ser els següents: 60 m, 200 m (amb rècord del campionat de Jael Bestue Ferrera), 800 m, 1.500 m (amb rècord del campionat d’Íngrid Pino), 3.000 m (amb rècord del campionat de Montse Mas Sanz) i 60 metres tanques.