El voleibol masculí ensopega a Gran Canària (3-0)

Els blaugranes han tingut opcions en els tres sets però el Vecindario ACE GC ha estat més encertat en els moments clau

L’equip masculí de voleibol del FC Barcelona ha caigut per 3 sets a 0 al camp del Vecindario ACE GC, a Gran Canària. Els blaugranes han tingut opcions per endur-se cada un dels tres sets, però els locals han estat més encertats en els moments clau.

En el primer set el Barça ha arribat amb dos punts d’avantatge al tram final (17-19), però quatre punts consecutius del Vecindario lhan capgirat. Finalment el conjunt canari s’ha acabat adjudicant la primera mànega per 25-23.

En el segon set la història ha estat similar. Els dos equips han arribat amb empat a 19 al marcador, però al tram final els locals han agafat un avantatge de dos punts (21-19) que el Barça no ha pogut remuntar (25-23).

Amb el 2-0 els blaugranes han intentat reaccionar, i han estat a punt de fer-ho quan han disposat d’un punt de set amb el 23-24. Finalment, tres punts consecutius del Vecindario han acabat tancant el tercer set i el partit amb un 24-26.

La quarta posició no perilla

Tot i la derrota, cal destacar que el Barça es mantindrà quart a la classificació amb 24 punts en 13 jornades. Just per sota se situa lUshuaïa Ibiza Voley, amb 19 punts (amb un partit menys).