CB Prat – Barça Lassa B (78-69): Bon partit malgrat la derrota

El segon equip cau a la pista d’uns dels millor classificats de la competició

El Barça Lassa B visitava la pista del CB Prat, actual tercer classificat de la competició. Tot i que els locals han mantingut la renda assolida en el primer quart, els joves blaugranes han realitzat un bon partit i han fet esforçar-se de valent a un equip que lluita per estar en la lluita per l’ascens.

Poc a poc el CB Prat ha anat obrint diferencia en el marcador al llarg del primer quart. Un quart on han doblat en anotació als blaugranes (20-10) i que ha marcat la tendència de la resta del partit.

En el segon quart la resistència blaugrana ha millorat i s’han situat a només quatre punts per sota, a l’equador d’aquest segon temps. Però l’experiència local ha sorgit i el 42 a 29 era el resultat al descans.

Els locals mantenien la renda al llarg del tercer quart i només en els instants finals, els joves de Julbe han pogut retallar fins el 58 a 51, que situava de nou al Barça Lassa B en el partit. En el definitiu quart, bona sortida blaugrana que es situava a tres punts per sota amb tres minuts jugats però els locals han pogut superar l’embranzida blaugrana i assolir el triomf per 78 a 69.