Ferrao renova amb el Barça Lassa fins al 2021

Ferrao renova amb el Barça Lassa fins al 2021

El pivot brasiler -màxim golejador de la Lliga la passada temporada- continuarà vestint de blaugrana les properes tres temporades, fins al 2021

Nova renovació al Barça Lassa. Després de les de Paco Sedano, Joselito i Roger, aquest dimecres ha estat el torn de Carlos Vagner Gularte Filho ‘Ferrao’, que renova amb el conjunt blaugrana fins al 2021. El pivot brasiler, que va arribar al Barça el 2014 procedent del Tuymen rus, es troba ja en la seva quarta temporada al Club, i ara ha signat un nou acord fins a la fi del curs 2020/21. Cal recordar que l’actual contracte amb Ferrao era vigent fins al final de la present temporada.

La darrera campanya, l’11 culer va ser el màxim golejador de la Lliga, i a més ha guanyat també quatre quatre Copes Catalunya amb el conjunt blaugrana. Amb 27 anys, el brasiler es troba en el seu millor moment com a professional i viurà la seva plenitud al Barça Lassa. El crac de Chapecó s’ha mostrat agraït: “Vull expressar la meva felicitat per continuar tres temporades més al millor club del món. Per a mi és un honor i una gran felicitat que el Barça aposti per mi per a tres anys més. Dono les gràcies a tots els que han fet un gran esforç i confien en mi, vull tornar aquesta confiança amb el meu joc”.  

“Saber que el millor club del món aposta per mi em dona moltíssima felicitat. Vull tornar la confiança amb el meu joc

Ferrao, que aquesta temporada suma ja 13 gols a la Lliga, ha explicat també: “Estic molt bé aquí, em volia quedar. L’equip està demostrant que té un gran projecte i tots els jugadors hi creiem. Em sento important i intentaré seguir ajudant l’equip”. Quant als títols, el pivot ha recalcat: “Aquí tots els títols són importants, però si hagués d’escollir-ne un, em fa molta il·lusió guanyar la Copa d’Europa. Però som el Barça i hem de guanyar-ho tot”.

També el directiu responsable del futbol sala, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha explicat que “Ferrao ha volgut quedar-se aquí tot i que tenia altres ofertes”. El responsable de l’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, ha afegit: “Ferrao té una gran importància a l’equip i, tot i tenir altres ofertes, ha preferit estar aquí pel projecte esportiu. Estem contents de celebrar una renovació d’aquestes característiques”. Soler també ha tingut paraules de felicitació per a Sedano, que acaba de ser nomenat millor porter del món.

Finalment, el mànager esportiu del Barça Lassa de futbol sala, Txus Lahoz, ha explicat: “Sense oblidar la feina del planter, volem tenir els millors jugadors del món, i Ferrao és el millor pivot mundial. Ell estima el Club. Des del primer moment va dir que es volia quedar, perquè creu en el projecte. Nosaltres confiem plenament en ell i esperem gaudir de molts èxits i molts gols amb ell”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut