Barça Lassa – Asturhockey: La segona volta comença al Palau!

Barça Lassa – Asturhockey: La segona volta comença al Palau!

(21.00 hores, Barça TV) El conjunt asturià visita per primera vegada un conjunt blaugrana que arriba amb la moral alta després del triomf europeu contra el Benfica

Sense temps per descansar després del triomf europeu del dissabte contra el Benfica, el Barça Lassa canvia el xip per centrar-se aquest dimarts en l’OK Lliga. La segona volta de la competició regular comença al Palau (21.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) amb la visita de l’Astuhockey. El conjunt de David Miranda és el cuer de la categoria, però Edu Castro és conscient que “hem de ser capaços de pressionar a tota la pista, anar a porteria i ser contundents al contraatac”. “És important no abaixar la tensió, hem de jugar des del primer segon”, ha advertit.

Després d’haver fet un únic entrenament, aquest dilluns, el tècnic blaugrana comptarà amb tots els seus efectius per jugar contra un equip que ha sumat cinc punts a la primera volta però que té l’objectiu de la permanència entre cella i cella. En canvi, el conjunt barcelonista continuarà intentant treure el liderat a un Liceo que rep la visita del Noia Freixenet en aquesta 16a jornada. “El Reus i el Liceo estan a un nivell altíssim, però si fem una volta millor que la primera en tindrem prou per endur-nos l’OK Lliga. Això significa fer molts punts”.

Una visita inèdita

L’Asturhockey és un club fundat fa tot just tres anys, agafant el relleu de l’Areces de Grado. Després d’un doble ascens consecutiu, l’equip s’ha estrenat a l’OK Lliga i, per tant, visitarà per primera vegada el Palau Blaugrana. L’últim equip asturià a fer-ho va ser l’Esfer Oviedo la temporada 2007/08. “Ells jugaran per intentar salvar-se i vindran molt motivats, perquè és la primera vegada que jugaran al Palau”, ha comentat Matías Pascual, que ja està recuperat de la lesió soferta al colze esquerre. “En l’últim partit vaig jugar amb bones sensacions i agraeixo a l’equip mèdic l’esforç que està fent”.

Davant els mitjans de comunicació, el de San Juan també ha subratllat que l’OK Lliga “és molt llarga”. “Depenem de nosaltres mateixos, així que hem de seguir millorant com a equip”, ha afirmat. Entre els jugadors que visitaran aquest dimarts el Palau destaquen l’internacional xilè Nicolás Carmona (7 gols), Pedro González (6 gols i pitxitxi de Primera Divisió la temporada passada), Pelayo Aspra, Alejandro López, Borja Bernardo i Curro Ávila. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut