Manacor - Juvenil A: Gol al tram final per ser més líders (0-1)

El vuitè triomf culer permet als blaugranes ampliar distàncies amb el segon classificat, el Girona, que ha perdut el seu partit

Canvia l’any, però no la dinàmica blaugrana. La jornada 18 de la Divisió d’Honor ha estat rodona per al Juvenil A, que ha resolt amb una victòria el seu partit (0-1) i ha aprofitat la derrota del Girona, segon classificat. D’aquesta manera, els nois de Garcia Pimienta sumen els tres primers punts del 2018 i continuen amb la ratxa positiva: vuit triomfs consecutius. Els blaugranes segueixen liderant la classificació amb mà de ferro gràcies al solitari gol d’Alejandro Marqués a quatre minuts del final del matx (0-1).

Un gol que val tres punts

L’equip de Garcia Pimienta s’ha trobat amb un partit travat des dels compassos inicials. D’aquesta manera, als blaugranes els ha costat desplegar amb comoditat el joc amb l’esfèric i no han gaudit d’ocasions clares de gol. I els primers quaranta-cinc minuts han acabat amb empat a zero. Els culers no han pogut comptar amb Sergio Gómez ni Miranda, convocats pel Barça B.

La tònica de la primera meitat s’ha repetit a la segona, i la tretzena victòria de la temporada ha arribat a les acaballes del matx. Una centrada des de la dreta rematada de cap per Marqués ha acabat amb la resistència del Manacor. El proper matx dels blaugranes serà contra el Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el cap de setmana vinent.