Participa en el sorteig d’un viatge a Istanbul per a dues persones per assistir al Fenerbahçe-Barça Lassa

Participa en el sorteig d’un viatge a Istanbul per a dues persones per assistir al Fenerbahçe-Barça Lassa

Lassa Tyres us convida a participar en una promoció que ofereix la possibilitat de traslladar-se amb el primer equip a Turquia i assistir al partit contra l’actual campió de l'Eurolliga

Una nova promoció dirigida als fans i aficionats del Barça Lassa de bàsquet dona la possibilitat de participar en un sorteig que té com a premi un viatge per a dues persones a Istanbul, per assistir en directe al partit de l’Eurolliga que l’equip blaugrana jugarà a la pista del Fenerbahçe, actual campió de la competició, el divendres 26 de gener.

Per inscriure’s al sorteig patrocinat per Lassa Tyres, espònsor principal de les seccions professionals del Club,  cal ser major d’edat i tots aquells que vulguin participar-hi només han d’omplir el formulari que es troba a l’enllaç que apareix a sota d’aquest text, abans del 18 de gener.

El sorteig davant notari es farà el 19 de gener, i el guanyador podrà viatjar amb un acompanyant a Istanbul. El premi inclou el viatge amb el mateix vol que l’equip, els trasllats, l’estada a l’hotel amb règim d’esmorzar i les entrades per al partit de bàsquet.

No deixeu escapar aquesta oportunitat. Participeu i opteu a poder viure l’experiència única d’acompanyar l’equip en el vol a Istanbul i estar present al partit que se celebrarà a la pista del Fenerbahçe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut