El Barça Lassa més ofensiu des de la temporada 2000/01

El Barça Lassa més ofensiu des de la temporada 2000/01

L’equip de Sito Alonso, en els 31 partits disputats, té la millor mitjana ofensiva de les últimes 17 temporades

El Barça Lassa ha aconseguit, en les últimes dues setmanes, cinc victòries consecutives que el mantenen en la segona posició de la Lliga Regular de la Lliga Endesa i amb possibilitats d’entrar entre els vuit primers a l’Eurolliga. En les últimes setmanes el ritme ofensiu dels de Sito Alonso ha estat molt alt, i això es reflecteix en les anotacions del Barça Lassa després de 31 partits oficials disputats, 16 a l’Eurolliga i 15 a l’ACB.

La mitjana ofensiva

I és que la mitjana del Barça actualment és de 85,77 punts per partit. És la millor mitjana anotadora des de la temporada 2000/01, quan Aíto Garcia Reneses ocupava la banqueta blaugrana. En aquell curs el Barça va acabar amb una mitjana de 86,1 punts i, des d’aleshores, mai havia arribat a aquests guarismes. Cal recordar que l’any 2001 el Barça va aconseguir la Copa del Rei i la Lliga ACB.

Per sobre de 100 punts

El Barça Lassa, a la Lliga Endesa, ha superat el centenar de punts en cinc partits aquest curs: tres al Palau Blaugrana i dos cops a domicili. Els primers dos duels en què es va superar el centenar de punts van ser contra el San Pablo Burgos i el Monbus Obradoiro (111 i 102), mentre que a la pista del Bilbao Basket el Barça va anotar 104 punts. Més recentment, contra el Delteco GBC i el Fuenlabrada, els de Sito Alonso han anotat 101 punts en tots dos enfrontaments.

Val a dir que, abans de començar la temporada, i des de la 2009/10, el Barça Lassa no anotava en dos partits seguits més de 100 punts, i aquest curs ho ha fet en dues ocasions. A més, el Barça és l’únic equip de l’ACB aquesta temporada que ha anotat en cinc partits 100 o més punts aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut