Primer lliurament d’insígnies d’or i brillants als socis que compleixen 75 anys de carnet blaugrana aquest 2018

Primer lliurament d’insígnies d’or i brillants als socis que compleixen 75 anys de carnet blaugrana aquest 2018

El president Bartomeu agraeix la fidelitat dels socis homenatjats en un emotiu acte celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou

El FC Barcelona ha celebrat aquest dimecres 10 de gener el primer acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants del Club als socis que aquest 2018 compleixen 75 anys de fidelitat al Barça.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, ha lliurat les insígnies als 24 socis que han estat presents en aquesta primera convocatòria, que serà completada aquest any amb tres actes més, que s’efectuaran per lliurar la insígnia als 144 socis que són mereixedors d’aquest guardó per haver-se tret el carnet del Club l’any 1943.

L’acte, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats en aquesta ocasió per un gran nombre de familiars, han rebut un reconeixement als 75 anys de vida barcelonista.

Els socis guardonats van incorporar-se al Club en un moment molt dur, com era el difícil període de la postguerra. Un cop acabada la Guerra Civil, el Barça tenia 3.486 socis, però quatre anys després dels foscos anys del conflicte bèl·lic ja es va fer evident un notable increment en el nombre de socis, que va arribar als 19.500, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Una vida de sentiment i amor al Barça

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut la seva vinculació barcelonista durant 75 anys. Tota una vida de sentiment i amor al Club, i tot un model per a les generacions de socis que han vingut darrere seu.

En les paraules dirigides als socis homenatjats, Josep Maria Bartomeu va agrair la seva fidelitat: “L'any 1943 passàvem un temps molt difícil. Era el període de postguerra i el FC Barcelona era controlat i vigilat pel seu tarannà democràtic. Vau ser uns valents per fer-vos socis i donar suport al nostre club. Arribar als 75 anys de soci no és fàcil. Heu ajudat el Club a seguir sempre endavant i aquesta fidelitat us converteix en memòria del Barça. Estem molt orgullosos de vosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut