FC Barcelona Lassa – SL Benfica: Gran cita europea al Palau!

FC Barcelona Lassa – SL Benfica: Gran cita europea al Palau!

(19.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana, sense Marc Gual, rep un ofensiu Benfica amb l’objectiu d’aconseguir la classificació matemàtica per als quarts de final

Serà tot un partidàs. Un dels millors partits d’hoquei patins que es poden presenciar en làmbit mundial. El Palau Blaugrana serà l’escenari de l’enfrontament entre el màxim conquistador de Copes d’Europa (21) i el flamant campió de la Intercontinental. Els equips d’Edu Castro (amb 9 punts) i de Pedro Nunes (4 punts) es veuran les cares aquest dissabte (19.00 hores, Barça TV i Barça Video) en la quarta jornada del Grup C de la Lliga Europea. El vencedor farà un gran pas endavant per jugar els quarts de final i per assolir el desitjat primer lloc.

Esperem que vingui gent al Palau perquè un Barça-Benfica sempre és un partit atractiu”, ha comentat Edu Castro aquest divendres, després de l’últim entrenament setmanal. El tècnic no podrà comptar amb el sancionat Marc Gual (va veure vermella a Lisboa), i desitja recuperar el lesionat Matias Pascual: “No sé si el Benfica vindrà amb la idea d’estar més tancats o amb la idea de fer un partit més obert i pressionar. L’important, facin el que facin, és saber-ho llegir”, ha explicat el preparador blaugrana. I ha afegit: “Estem en una situació molt bona per l’avantatge de punts, però hem de rematar la feina com més aviat millor”.

Pablo Álvarez: “Serà un partit molt bonic i esperem que vingui molta gent al Palau”

L’argentí Pablo Álvarez també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, i ha comentat: “El Barça – Benfica és un duel que estàvem esperant, un partit molt bonic contra un gran equip i amb jugadors de molta qualitat”. Segons el davanter argentí, una de les claus serà “sortir molt forts en defensa i que vingui molta gent al Palau”. El de San Juan ha subratllat: “El Benfica és molt perillós, amb excel·lents porters, una bona defensa i un gran poder ofensiu. Sortiran a buscar el partit i haurem d’estar preparats al darrere per, després, tenir ocasions”.

El Benfica, segon al grup C i també a la Lliga de Portugal, ha visitat el Palau Blaugrana en deu ocasions –nou victòries blaugrana i un empat–, i ara ho farà amb una parella de porters com Guillem Trabal i Pedro Henriques, una defensa amb homes com Valter Neves, Miguel Rocha i els germans Rafael, amb Vierinha com a jove incorporació i amb els davanters Joao Rodrigues, Carlos Nicolia i Jordi Adroher (exblaugrana entre 2009 i 2011). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut