Barça Lassa – Noia Freixenet: Duel exigent per iniciar el 2018!

Barça Lassa – Noia Freixenet: Duel exigent per iniciar el 2018!

(12.30 hores, Esport3 i OK Liga TV) El conjunt blaugrana rep un conjunt d’alt nivell en el primer compromís del nou any i desitja acabar la primera volta de l’OK Lliga amb bones sensacions

Hi ha moltes ganes d’hoquei! El Barça Lassa va jugar l’últim duel el 23 de desembre del 2017 i, després d’un merescut descans durant les festes nadalenques, l’equip d’Edu Castro torna a l’escena aquest diumenge (12.30 hores, Esport3 i OK Liga TV) davant el Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní són quarts a la taula classificatòria abans de l’última jornada de la primera volta, d’horari unificat i en què els blaugranes podrien ser campions d’hivern si sumen la tretzena victòria del curs i el Liceo ensopega a Riazor contra el Voltregà.

“Desitjo que el 2018 ens porti moltes alegries”, va dir Edu Castro aquest divendres, tot indicant els perills d’un Noia Freixenet que es troba en quarta posició i que “té una plantilla molt completa”, amb els cedits Nil Roca i Sergi Llorca. Junt amb el Reus, els de Pere Varias són l’únic equip que sap què és guanyar el Barça Lassa aquest curs (ho va fer a la semifinal de la Lliga Catalana per 2-5).

Panadero rep l’alta mèdica

L’osonenc Sergi Panadero ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament d’aquest dissabte i d’haver-se recuperat de la fractura a l’os maxil·lar esquerre i de la contusió ocular soferta a davant al Vic. El ‘9’ blaugrana s’ha perdut els duels contra el Lleida i el Voltregà i ara torna a estar a disposició d’Edu Castro, que convocarà el jove del planter Pablo Najera per cobrir la baixa de Matias Pascual, operat aquest Nadal d’una bursitis sèptica sorgida després d’una contusió al colze esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut