Cinc blaugrana a la llista de la selecció espanyola per l’Europeu d’Eslovènia

Cinc blaugrana a la llista de la selecció espanyola per l’Europeu d’Eslovènia

Paco Sedano i Sergio Lozano repeteixen en una gran cita, mentre que Adolfo, Joselito i Tolrà s’estrenaran en un torneig continental

Ja hi ha llista de la Selecció Espanyola per a l’Europeu d’Eslovènia que s’ha de disputar a partir del proper 30 de gener i fins al 10 de febrer. El seleccionador Venancio López compta amb 5 jugadors del Barça Lassa per al torneig. Són Paco Sedano, Sergio Lozano, Marc Tolrà, Adolfo i Joselito. El Barça és l’equip que més jugadors aporta a la Selecció Espanyola, juntament amb Movistar Inter.

Torna Lozano

La gran novetat de la llista és la presència de Sergio Lozano, que, per culpa de les lesions, no havia tornat encara a una convocatòria de la Selecció des de que es va trencar els lligaments creuats del genoll en l’últim Mundial de Colòmbia, el setembre del 2016. Lozano té un títol amb Espanya al seu palmarès: l’Eurocopa del 2012. També torna Paco Sedano a una gran cita. El porter, campió del món i dues vegades campió d’Europa amb Espanya, només havia estat inclòs en una convocatòria des de l’últim Mundial. Va ser en un triangular contra Eslovàquia i itàlia que es va disputar a Bratislava a finals de setembre.

Primer Europeu per a Adolfo, Joselito i Tolrà

Entre els debutants en una gran cita, hi ha tres jugadors del Barça Lassa: Tolrà, Adolfo i Joselito. Els tres han estat habituals en les convocatòries del seleccionador Venancio López després del Mundial de Colòmbia, i ara tindran l’oportunitat somiada de debutar en un torneig continental.

Aicardo i Juanjo, les grans absències

En canvi, en el capítol de baixes per a l’Europeu destaquen les absències a la llista de Jesús Aicardo i Juanjo. Aicardo pateix una lesió muscular als adductors de la cama esquerra que el mantindrà 8 setmanes de baixa i que l’ha aparat de l’Europeu, mentre que Juanjo ha quedat fora per decisió tècnica després de disputar, de forma ininterrompuda, les últimes cinc Eurocopes i els últims tres Mundials.

El calendari

Els 5 convocats del Barça ja marxen concentrats amb la Selecció a partir del proper dijous, després del partit contra O Parrulo. La Selecció Espanyola debutarà a l’Europeu contra França el dia 31 de gener a les 20,45 a Ljubljana. I jugarà el segon partit de la fase prèvia contra l’Azerbaidjan el dia 4 de febrer a les 20.4h, també a Ljubljana. El campionat es pot allargar fins al 10 de febrer, data prevista per a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut