Unicaja Màlaga – Barça Lassa U18 (82-87): A la final!!!

Els blaugranes finalitzen primers de grup i diumenge jugaran la final del Torneig de L’Hospitalet davant la Penya

Els blaugranes arribaven al darrer partit de la fase de grups del Torneig Júnior de L’Hospitalet amb l’objectiu d’assolir un triomf que els situés a la final de la competició de diumenge i han sumat el tercer triomf, en tres partits que els situa com a líders del Grup B i jugaran, diumenge a les 19 h i en directe per Esport3, la final del Torneig davant el Divina Seguros Joventut

Creixent en el segon quart

En els primers minuts del partit, algunes imprecisions ofensives dels blaugranes permetien a l’Unicaja tenir el domini momentani del marcador (11-8) en el minut 7. Tot i això la igualtat era present a la pista de L’Hospitalet i el quart finalitzava amb un empat a 15.

En el segon quart el Barça Lassa assolia les primeres diferències favorables. Desprès d’un triple de Samanic, els de Marc Calderón assolien la màxima diferència (23-34) en el minut 6. Per tal de reduir les distàncies, els malaguenys canvien la seva defensa per dificultar l’atac blaugrana  però el Barça Lassa marxava al descans guanyant per 33 a 43.

Cap fred i a la final

Els blaugranes sortien amb total concentració en el tercer quart. Fruit de les bones accions defensives i ofensives eixamplaven la distància (39-56) en el minut 5, però les alternatives defensives d’Unicaja descol·locaven l’atac blaugrana i els malaguenys reduïen la diferència (58-64) a la fi del tercer temps.

Intensitat màxima dels dos equips en el darrer quart. Els malaguenys treballant per continuar retallant i els blaugranes, amb seriositat sobre la pista riberenca, cercaven tancar el triomf i la lluita es mantenia favorable als interessos blaugranes a l’equador del darrer quart (67-75), però sense poder tancar el partit.

A manca de dos minuts, el Barça Lassa continuava a dalt (76-85) i els darrers intents de l’Unicaja no donaven fruit positiu pels interessos dels malaguenys i el Barça Lassa es tornava a classificar per poder defensar el títol del que es vigent campió. Aquesta serà la catorzena final blaugrana del Torneig Júnior de L’Hospitalet.