Leo Santana debuta amb la ‘Canarinha’

Leo Santana debuta amb la ‘Canarinha’

El jugador del Barça Lassa es va estrenar amb el Brasil en un amistós contra Paraguai amb golejada per 8-2 i hat-trick de Ferrao

El jugador del Barça Lassa Leo Santana està d’enhorabona pel seu debut amb la Selecció del Brasil. Santana es va estrenar amb la ‘Canarinha’ en un amistós contra Paraguai de preparació per al Grand Prix, que es disputarà a Brusque (Brasil) entre els propers 30 de gener i el 4 de febrer. Leo Santana va debutar amb bon peu, amb una contundent victòria per 8-2 contra Paraguai.

Hat-trick de Ferrao

Al marge del debut de Leo Santana, un altre blaugrana es va erigir en el gran protagonista de l’amistós Brasil-Paraguai. Va ser Ferrao, autor de tres gols. També va destacar el mite Falcao, que va marcar un doblet. Van completar la golejada Gadeia, Leandro Lino i Dieguinho.

El calendari del Grand Prix

El Brasil debutarà al Grand Prix de Brusque el dimarts dia 30 de gener contra Uruguai. A partir d’aquí: el dia 31 jugarà contra Costa Rica; el dia 1 s’enfrontarà a Bèlgica; i el dia 2 la ‘Canarinha’ tancarà la fase prèvia contra la República Txeca. Els partits pel 3r i 4art lloc i la final es disputaran el diumenge dia 4 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut