Exhaurides les entrades destinades als socis per al partit al camp del Chelsea

Exhaurides les entrades destinades als socis per al partit al camp del Chelsea

Darreres places disponibles en el tercer avió que organitza FCBDesplaçaments per viatjar a Londres

Les entrades que el FC Barcelona ha posat a disposició de socis per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que jugaran a Londres el Chelsea i el Barça el 20 de febrer, ja es troben totalment exhaurides.

El Club ha venut ja la totalitat de les més de mil entrades que va posar a la venda el 18 de desembre passat i també s’han exhaurit les localitats de què disposava FCBDesplaçaments per oferir als socis o penyistes que adquirien el seu programa de viatge a Londres.

Tot i que s’han esgotat les entrades, FCBDesplaçaments encara disposa de les darreres places d’avió, que a un preu de 198 € poden ser adquirides per aquells socis o penyistes que tinguin entrada i vulguin viatjar a la capital anglesa amb el viatge d'un dia que organitza el Club (accés a la compra del viatge al final d'aquest text).

L’alta demanda dels socis blaugrana per assistir al partit contra el Chelsea a l’Stamford Bridge Stadium ha permès a l’agència de viatges del Club omplir dos avions per anar a Londres i vendre a un gran ritme les places d’un tercer avió, per al qual encara estan disponibles les últimes places.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut