Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Derbi exigent al Palau

Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Derbi exigent al Palau

Els de Sito Alonso volen tornar al camí de la victòria contra una Penya que buscarà el triomf per sortir de la zona baixa

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 hores i en directe per Movistar+, el Divina Seguros Joventut de Badalona en la que serà la 19a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que disputaran el partit amb tan sols 36 hores de descans, volen sumar la 12a victòria del curs a l’ACB després d’haver caigut a Andorra en l’última jornada de la primera volta. La Penya, per la seva banda, ocupa actualment la penúltima posició de la competició i de ben segur que oferirà la seva millor versió en un matx que serà molt exigent per a tots dos equips.

El rival

Compta amb una plantilla que combina jugadors experimentats amb molta joventut. El seu millor jugador és el pivot Jerome Jordan, que anota 11,8 punts i té una valoració de 15,7 per partit. A més del pivot jamaicà, els exteriors Richards (11,9) i Wayns (12,8) són grans anotadors, mentre que aquesta setmana el Joventut ha incorporat l’argentí Laprovittola en la posició de base. Jugadors com Sergi Vidal (9.5 punts i 11.8 de valoració), Gielo, Albert Ventura o Kulvietis són molt importants en l’esquema de Diego Ocampo. Tampoc cal oblidar els joves López-Arostegui, Birgander, Nogués i Dimitrijevic.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després d’haver caigut a Andorra i Istanbul. Els de Sito Alonso volen sumar el dotzè triomf del curs en competició domèstica i davant d’un Palau Blaugrana que presentarà una de les millors entrades de la temporada. Juan Carlos Navarro, que segueix recuperant-se d’un procés gripal, és dubte per al partit en una convocatòria que quedarà definida el mateix diumenge abans del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut