Barça Lassa B- Tau Castelló (77-87): Competeixen fins al final

Reacció insuficient en l’últim quart de l’equip blaugrana comandat per un extraordinari Diagne, autor de 16 punts i 25 de valoració

El Barça Lassa B es planta a l’aturada amb una derrota contra un Tau Castelló més sòlid i regular durant els 40 minuts. L’equip de Julbe, que sempre ha anat a remolc en el marcador, ha fregat la reacció final amb un triple de Dedovic que acostava el Barça Lassa a només 6 punts del rival a falta de quatre minuts (69-75), però l’encert de Chema García (10 punts i 18 de valoració) i de Rowley (18 punts i 15 de valoració) ha acabat decantant el partit a favor del conjunt castellonenc.

Sempre a remolc

Un parcial inicial de 2 a 14 en el primer quart ha deixat el Barça Lassa B tota la resta del partit per darrera en el marcador. Els blaugrana s’han arribat a posar a només un punt al final del primer quart (21-22), sobretot gràcies a l’encert de Diagne a la pintura i un triple d’Aleix Font. Però el Tau s’ha mostrat més regular en tot moment i gràcies a un magnífic Rowley ha acabat la primera part dominant de 8 punts (34-42).

Reacció blaugrana

Impulsat per l’encert de Pol Figueras, Dedovic i Diagne, en el tercer quart el Barça Lassa s’ha arribat a posar a només 5 punts (51-56), però aleshores ha aparegut Chema Garcia per marcar les diferències i deixar l’avantatge del Tau en onze punts al final del tercer quart (55-66). En l’últim quart el Barça s’ha mostrat molt intens en defensa i ha fregat la reacció de la mà de Volody Herun i Dedovic, que han eixugat la diferència a només 6 punts a falta de 4 minuts (69-75). Al final, però, l’experiència dels jugadors del Tau Castelló ha resultat decisiva en els minuts clau i el conjunt visitant s’ha acabat emportant la victòria per deu punts de diferència (77-87).