Cinc blaugranes busquen un or històric

Cinc blaugranes busquen un or històric

Entrerríos, Valero Rivera, Viran, Ariño i Pérez de Vargas –baixa per lesió- disputen aquest vespre la final de l’Europeu d’handbol amb la selección espanyola contra Suècia

Aquest diumenge es disputa la final de l’Europeu d’handbol de Croàcia amb protagonisme blaugrana. La selecció espanyola, amb cinc jugadors del Barça Lassa, busca una victòria que li donaria un or que s’ha resistit històricament. Amb la baixa per lesió de Pérez de Vargas, el combinat de Jordi Ribera compta amb els culers Entrerríos, Valero Rivera, Viran Morros i Aitor Ariño per intentar superar Suècia en la gran final després d’imposar-se a la gran favorita, França, en la semifinal.

Després de la fase de grups, de la Main Round i d’una semifinal en què van deixar fora la França de Sorhaindo i Dika Mem, la selecció espanyola busca un or que seria històric. I és que els Hispanos han caigut en les quatre finals que han disputat al llarg de la història dels Campionats d’Europa. A més, una d’elles, la del 1998, va ser contra Suècia, el mateix rival que 20 anys després tornarà a tenir al davant.

La final es disputarà a les 20:30 hores a l’Arena de Zagreb. Amb quatre plates en el seu palmarès, la selecció espanyola buscarà el primer or davant d’una Suècia que va ser la gran dominadora del torneig entre el 1994 i el 2002, amb quatre títols de cinc possibles. Per aconseguir-ho, l’equip de Jordi Ribera comptarà amb quatre blaugranes, a més de Pérez de Vargas, que haurà de veure la final des de la grada per lesió. Entrerríos, el capità dels Hispanos, està sent un dels jugadors més destacats de l’Europeu, i en la semifinal va ser nomenat MVP del partit. Valero, Viran i Ariño no es queden enrere, i compten amb molt protagonisme sobre la pista.

França vol el bronze

Després de caure en la semifinal més blaugrana, la selecció francesa de Cedric Sorhaindo i Dika Mem també jugarà aquest diumenge amb l’objectiu d’aconseguir medalla. El conjunt Bleu s’enfrontarà a Dinamarca amb el bronze en joc, després d’un Europeu en què es va mantenir invicte fins a les semis. Els dos blaugranes, a més de TImothey N’Guessan, que va tornar a Barcelona abans d’hora per lesió, buscaran un bronze que ampliaria el palmarès dels francesos, guanyadors de tres ors i un bronze.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut