Jornada perfecta en el formatiu del futbol sala

Tots els equips resolen els seus partits amb triomfs, en un cap de setmana ple de victòries

Els cincs equips del formatiu del futbol sala han aconseguit victòries en el passat cap de setmana. El segon equip va superar per 4 a 0 l’Elx i la resta d’equips de la base van seguir el seu camí.

Triomfs contundents

Els equips Juvenil i Cadet de la secció e futbol sala van aconseguir resultats molt amplis. El juvenil, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es va imposar per 7 a 0 a Palma i el Cadet ho va fer per 1 a 15 a la pista de l’Arrels.

Els juvenils ocupen el segon lloc a la classificació, per darrera del Mataró i el Cadet és momentàniament segon , ja que té un partit menys que el primer classificat.

Domini de l’infantil blaugrana

Els infantil del Barça Lassa es va imposar per 2 a 5 a la pista del CFS Sant Andreu de la Barca. El partit va començar amb domini blaugrana, i amb el conjunt local defensant-se al seu camp esperant per sortir ràpid al contraatac.

Al minut 5, Luis ha aprofitat una bona assistència de Roger per definir magistralment per sobre del porter 0-1.Al minut 8, Magí ha aprofitat una bona recuperació i un posterior xut de Dani, que ha parat el porter i ha quedat el rebot dins l’àrea 0-2.Al minut 18, Victor Ramos ha culminat una bona jugada de córner amb un fort xut 0-3.

Abans de la mitja part, una pèrdua de pilota en defensa, l’han aprofitat els locals per retallar distàncies. I just a la següent jugada, els locals han fet de penal el 2-3 que posava emoció al partit.

A la segona part, ha tornat la tranquil·litat i el domini blaugrana trenant bones jugades col·lectives i així ha arribat el 2-4, on Marc ha aprofitat una gran assistència de Dani i tot sol ha definit molt bé en el 1x1 contra el porter. A  les acaballes del partit, Marc ha assistit molt bé, i novament Victor Ramos ha acabat rematant dins l’àrea per fer el 2-5 definitiu.

Triomf solvent de l’aleví

Els alevins, a l’igual que els infantil, també jugaven contra el Sant Andreu de la Barca i també van assolir un triomf per 5 a 2, en aquesta ocasió jugant com a locals

Primer partit després de Nadal. L'equip es va mostrar molt sòlid en una primera part on només ens van rebre 3 xuts a porteria. Els blaugranes defensaven molt bé, fet una molt bona pressió que ens ha dut a tenir moltes opcions de gol. Al descans el marcador era d'un favorable 3-0.

La segona part ha tingut la mateixa tònica, tot hi així als minuts finals els blaugranes han comés un parell d'errors que han fet que el rival materialitzes dues opcions de gol. Tot hi això, el partit ha estat controlat en tot moment, llàstima d'algunes errades en la finalització que han fet que el Barça Lassa no pogués ampliar més el resultat final.