De tres en tres al planter

Els equips de base femenina que van tenir competició van vencer els seus compromisos del cap de setmana

Sense Lliga de Primera i de Segona Divisió, tres equips de les categories inferiors femenines van competir aquest cap de setmana. Tots ells van acumular nous triomfs. A continuació repassem la jornada del cap de setmana del planter:

Santa Susanna – Juvenil-Cadet (1-2)
El conjunt dirigit per Kiko Meléndez va haver de treballar de valent per emportar-se els punts del camp d’un equip de la zona mitjana. Les del Maresme es van avançar al minut 12 i la reacció culer es va produir a la segona meitat. Un gol de Jordina Colomer a la represa i un altre de Valeria Trujillo van certificar un triomf per a un quadre que segueix en segona posició a la Lliga.

Fundació Atlètic Vilafranca – Infantil-Aleví (3-9)
També van haver de remuntar, i en aquest cas un 2-0 advers, les noies entrenades per Jesús López. Tot i els dos gols del contrari abans de la primera mitja hora, les culers van aconseguir el 2-3 en cinc minuts, del 31 al 35. La bogeria va seguir amb l’empat de les locals, però a partir d’aquí les visitants es van mostrar intractables. Magalí Capdevila (3), Laura Lobo (2), Laura Mas Serra, Ylenia Estrella, Naiara Tarifa i Mar Rodríguez van ser les autores dels gols.

Aleví-Benjamí – Tecnifutbol Salou (11-0)
El partit més plàcid el va viure l’equip de Pablo Álvarez. En una nova bona actuació col·lectiva, les dianes van ser obra d’Andrea Cano (3), Celia Segura (2), Carla Casellas (2), Daniela Arbiol, Martina Pubill, Tatiana Pérez i Gadea Blanco. Les blaugranes són el primer equip en superar els 100 gols (en 11 partits) i segueixen a un punt del líder, l’Espanyol.