Local

Dyego, baixa per al Grand Prix

El jugador del Barça Lassa va notar unes molèsties als adductors de la cama dreta en l’últim partit contra l’O Parrulo i es queda a Barcelona per precaució

Finalment Dyego Zuffo no s’incorporarà a la selecció del Brasil demà, diumenge, com tenia inicialment previst. El jugador del Barça Lassa va notar unes molèsties als adductors de la cama dreta en l’últim partit contra l’O Parrulo i causa baixa per precaució a la convocatòria de la canarinha. En canvi, els blaugranes Ferrao i Leo Santana sí que formaran part de la selecció del Brasil, que disputarà el Grand Prix a Brusque entre els propers 30 de gener i 4 de febrer.

Marxen vuit internacionals

Finalment, doncs, seran vuit els jugadors del Barça que marxen per compromisos amb les seleccions. Sis disputaran l’Europeu: Sedano, Lozano, Joselito, Adolfo i Tolrà, amb la selecció espanyola, i Esquerdinha, amb Rússia. Dos més jugaran el Grand Prix amb el Brasil: Ferrao i Leo Santana. Així doncs, Andreu Plaza es queda a Barcelona amb set jugadors. A més de Dyego, també es queden els lesionats Aicardo, Roger i Rafa López i els disponibles Juanjo, Rivillos i Joao.

Més notícies aquí